İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - Sultan Çiftliği Ortaokulu

Mrt

Çekmeköy Sultan Çiftliği Ortaokulu Müdürlüğü 2024–2028 Stratejik Plan hazırlıkları çerçevesinde, idarenin geleceğinin şekillendirilmesinde paydaşların katkılarının beklendiği bu çalışmada kurumun mevcut durumuna ve gelecekte öngördüklerine yönelik görüş ve değerlendirmeleri büyük önem taşımaktadır. Ankette yer alan sorular, paydaş analizinde yer alması öngörülen konu başlıklarını içerecek şekilde düzenlenmiştir.

Bu anketin gerçekleştirilmesindeki amaç, kurumumuzun stratejik planı hazırlanırken sizlerin görüşleriyle sorunları, iyileştirmeye acık alanları tespit etmek ve çözüme yönelik stratejiler geliştirmektir. Emek ve katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Mrt

Kılık Kıyafet değişikliği ile ilgili ankete 732 velimiz katılım sağlamıştır.

Anket sonucuna göre  velilerimizin %56,9 'u  "Okul Formamızın Değişmesini İstiyorum. " seçeneğini işaretlemiştir. Bu sonuca göre 2024-2025 Eğitim -Öğretim yılında 5.sınıflarımızdan itibaren forma değişikliğine gidilecektir.

Veli ve öğrencilerimize duyurulur.

Eyl

8.Sınıf öğrencilerimiz için 16/09/2023 Cumartesi günü DYK Hazırbulunuşluk Sınavı yapılacaktır.

Sınava https://ods.eba.gov.tr   sayfasından katılım sağlanacaktır.

Öğrencilerimizin sayfalarına yüklenen sınavlar "Bildirim" olarak görünecek olup bildirim kısmını tıklayarak "Sınavı Uygula " butonuna basarak sınavlarını gerçekleştireceklerdir.

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı için 3 tane Yabancı Dil Ağırlıklı sınıfın açılması planlanmaktadır.

Bu sınıflarımıza kesin kayıt için okulumuza gelip dilekçe doldurmanız gerekmektedir.

Ağu

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılında Destekleme ve Yetiştirme Kursları sadece 8.sınıf öğrencilerimiz için planlanacaktır.

E-Kurs modülünden sisteme girip takvime göre başvuru yapmayı unutmayınız.